Fine dinning

Begeef je naar de olijfgaard waar de Limburgse gastvrijheid en de geuren van authentieke streekproducten en de eigen twist van chefkok Danny je betoveren. De gerechten die chef-kok Danny voor je neus zet zorgen voor een ware smaakbelevenis, met Limburgse streekproducten en andere mooie ingrediënten. Beleef een ware smaakreis dwars door De Bokkenrijdersgeschiedenis, die weer bloeit als nooit tevoren.
Created with Lunacy

Danny Vanderhoven

Sterrenchef Danny Vanderhoven is gekroond tot competente chef dus hij haalt tonnen inspiratie uit de Bockboeken. Hij combineert lokale ingrediënten met z’n innovatieve culinaire ideeën en verwerkt deze tot hoogstaande Limburgse gerechten die minstens even goed smaken dan ruim 250 jaar geleden. Schuif na een avontuurlijke dag dus gerust aan tafel voor een intieme en onvergetelijke gastronomische ervaring. Het prachtige mediterraanse interieur nodigt even hard uit als de frisse gerechtjes die voor je neus belanden. Een zitje aan de bar in de open keuken maakt je eetbeleving compleet. De Bockenryders is voor iedereen die houdt van een heerlijke keuken met topproducten.

Fantasierijke gerechten

Er is geen menukaart, maar het menu zelf overtreft alles. Danny gaat prat op z’n culinaire vrijheid en kookt waar hij op dat moment zin in heeft. Uiteraard is het menu steeds geïnspireerd op de Limburgse mix van historische eigenheid en multiculturele invloeden. Laat je dus vooral verrassen door de fantasierijke gerechten die uit z’n keuken komen rollen: verbluffende combinaties met Limburgse streekproducten geïnspireerd op de geschiedenis van De Bockenryders. Benieuwd? Proef het vooral zelf.

Reserveren

Het woord “olijfgaard” roept meestal beelden op van glooiende heuvels in het Italiaanse Toscane, maar bij Danny vertoef je tijdens je diner tussen de gezellige olijfranken van de olijfgaard in hartje Limburg.

Reserveer hier

Contacteer ons

Heb je vragen of wil je meer weten over een onvergetelijke
De Bockenryders-ervaring?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contact