Danny
Vanderhoven

Sterrenchef Danny Vanderhoven opende in 2011 z’n gelijknamige restaurant en ontving na één jaar al meteen een ster dankzij z’n inventieve wereldkeuken. Met veel passie en liefde heeft hij 10 jaar zijn restaurant uitgebaat, toen werd het tijd voor verandering. Alsnog kookt hij de sterren van de hemel maar op een andere manier. Nu aan huis of bij u thuis, in een wijngaard of op een andere unieke locatie, alles is mogelijk. Wij bieden totaal concepten op maat van de klant.
Created with Lunacy

Sterrenchef Danny Vanderhoven maakt het verschil

Danny brandt al heel z’n carrière van de ambitie en besloot dus om het roer om te gooien. Hij richtte ‘Atelier du goût’ op en kookt, bakt en verwent iedere gastronoom nu culinair op verplaatsing. Hij zoekt en vindt de meest knusse plekjes en werkt steeds met lokale producten. Zo haalt deze private chef elke keer het beste uit z’n creatieve zelf en uit z’n ingrediënten.

Als consultant probeert Danny het verschil te maken in diverse horecaondernemingen. Dankzij z’n jarenlange ervaring als sterrenchef beschikt hij over genoeg expertise om mee op zoek te gaan naar verbeteringen en oplossingen voor horecazaken: van presentatie en het finetunen van bepaalde gerechten tot het adviseren over de administratieve stapel. Danny tovert op topniveau met de kookpotten, maar vertoeft ook graag in z’n oldtimer garage waar hij sleutelt aan de restauratie van z’n verschillende oldtimers

5 unieke routes

Limburg herbergt onwaarschijnlijk veel leuke plekjes die je gewoonweg wil ontdekken. Onderweg geniet je daarbovenop van de ongeëvenaarde culinaire hoogstandjes en de nog sterk voelbare geschiedenis. En dat is nu precies waar De Bockenryders voor staat! Stap in je Fiat 500 en trek erop uit om één van de vijf uitgestippelde routes te verkennen! Onderweg kan je aan de ‘Instagram-hotspots’ foto’s nemen en deze delen op sociale media.

Lees meer

Bockenryders route

Lees meer

Maasroute

Lees meer

Mijnroute

Lees meer

Streekproducten route

Lees meer

Wijnroute

Fine dining

Het woord “olijfgaard” roept meestal beelden op van glooiende heuvels in het Italiaanse Toscane, maar bij Danny vertoef je tijdens je diner tussen de gezellige olijfranken van de olijfgaard in hartje Limburg.

Lees meer

Contacteer Ons

Heb je vragen of wil je meer weten over een onvergetelijke
De Bockenryders-ervaring?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contact