Concept

Ontdek de vijf verschillende routes op vier wielen en verken tussendoor verschillende bezienswaardigheden en culinaire verwennerijen. Beleef de markante legende doorheen Limburg. Uiteindelijk beland je, indien je dat wenst en dus ook reserveert, in een sprookjesachtige olijfgaard, waar chef-kok Danny Vanderhoven je smaakpapillen verwent met een fine dining ervaring boordevol Limburgse streekproducten.
Created with Lunacy

Fiat's 500 uit de jaren '60

Het hoefgetrappel in de lucht ruilen we uiteraard in voor 10 authentieke Fiat's 500 uit de jaren ’60. De afstanden zijn behapbaar, je beschikt over voldoende tijd om tussen de activiteiten door ook een aantal culinaire stops in te lassen. Of je nu voor een drankje in de lokale bierbrouwerij of een hapje in de forelkwekerij gaat: de Limburgse streekproducenten trakteren je gegarandeerd op de overtreffende hap. Wil je graag picknicken onderweg? Dat kan, dit is te reserveren vooraf. Met een stevig gevulde picknickmand zit je altijd goed: of het nu overladen is met fingerfood, kazen of frisse pastasalades.

Reserveer één van
de 5 unieke routes

Verken met een oude Fiat 500 de Limburgse pittoreske landschappen en de nog sterk voelbare geschiedenis. Limburg heeft talloze verhalen te vertellen: nu is het perfecte moment om te luisteren. En om te proeven, da’s vanzelfsprekend.

Reserveer nu Lees meer

Bockenryders route

Reserveer nu Lees meer

Streekproducten route

Fine dining experience

Ieder gezelschap is anders. Om aan de goesting van familie, vrienden, collega’s – noem maar op – te voldoen, vragen we om je routes en fine dining-wensen op voorhand te reserveren. Meer dan 6 personen? Dan vragen we om ons enkele dagen op voorhand te contacteren.

Reserveer nu

De geschiedenis van De Bockenryders

Reis mee naar de 18de eeuw. Het Limburgse platteland is in de ban van een beruchte bende dieven, rovers en brandstichters die kerken, pastorieën en boerenhoeves plunderen. Of zijn het demonische geesten? Knipper eens met je ogen, want volgens de legende vliegt de bende dwars door de lucht op de rug van een bok.