Reserveer één van
de 5 unieke routes

Verken met een oude Fiat 500 de Limburgse pittoreske landschappen en de nog sterk voelbare geschiedenis. Limburg heeft talloze verhalen te vertellen: nu is het perfecte moment om te luisteren. En om te proeven, da’s vanzelfsprekend.

Reserveer nu Lees meer

Bockenryders route

Reserveer nu Lees meer

Streekproducten route

Wil je énkel fine dining reserveren?

Begeef je naar de olijfgaard waar de Limburgse gastvrijheid en de geuren van authentieke streekproducten je tegemoet drijven. Dankzij de gerechten die chef kok Danny voor je neus zet, waan je je zo n 250 jaar terug in de tijd.

Reserveer fine dining

Maak kennis met Limburg

De geschiedenis van De Bockenryders geniet nog steeds een grote aantrekkingskracht en er valt genoeg te beleven in de idyllische omgeving van Limburg. Deze schat aan folklore en culinaire rijkdommen vormt het succesrecept voor De Bockenryders.

Kies je route en maak kennis met de rijke geschiedenis van Limburg. De verrassende activiteiten en heerlijke versnaperingen onderweg zullen je in gedachten transporteren naar de bosrijke omgeving waarin de Robin Hoods van Limburg op hun bokken door de lucht scheurden. Je krijgt een wegenkaart voor onderweg. Zo beslis je zelf welke route je wilt rijden.

Om een zo fijn mogelijke ervaring te beleven, vragen we om op voorhand te reserveren, alles is mogelijk bij De Bockenryders: je kan onze Fiats, fine dining ervaring en andere culinaire verwennerijen ook apart boeken.

Actief koppel of kleine groep? Routevolgers of grote groep? Stap in! Met De Bockenryders maak je je bedrijfsevenement losser, je volgende familiereünie een stuk dynamischer of je vriendenuitje tonnen plezanter. Alles is mogelijk! Enige voorwaarde? De bestuurder moet uiteraard in het bezit zijn van een geldig rijbewijs!

Prijzen

Een hele dag (10:00 – 18:00)   €220,00

Een halve dag (voormiddag)   €135,00

Een halve dag (namiddag)   €165,00

Waarborg (cash te betalen) €250,00

Een rijkelijk gevulde picknickmand met Streekproducten kost €40,00

Een 4-gangen diner kost €80,00 excl. dranken.